Jdi na obsah Jdi na menu

Koně zvěrokruhu

15. 8. 2017

Štír je jedním z koní zvěrokruhu.

Pokud jste se narodili v tomto znamení, Štír Vám dá 1 x 5. prvek každý rok v den Vašich narozenin pod podmínkou, že se v tento den přihlásíte do hry.

A co víc, dne 22. listopad při provádění denní aktualizace bude jednomu hráči narozenému v příslušném znamení nabídnut kůň Štír.

Tohoto koně není možné prodat

Střelec je jedním z koní zvěrokruhu.

Může být připuštěna s koněm Štír a porodit hříbě Kozoroh.

Pokud jste se narodili v tomto znamení, Střelec Vám dá 1 x 5. prvek každý rok v den Vašich narozenin pod podmínkou, že se v tento den přihlásíte do hry.

A co víc, dne 21. prosinec při provádění denní aktualizace bude jednomu hráči narozenému v příslušném znamení nabídnut kůň Střelec.

Tuto klisnu není možné prodat.

Kozoroh je jedním z koní zvěrokruhu.

Je synem Střelec  Štír.

Pokud jste se narodili v tomto znamení, Kozoroh Vám dá 1 x 5. prvek každý rok v den Vašich narozenin pod podmínkou, že se v tento den přihlásíte do hry.

A co víc, dne 19. leden při provádění denní aktualizace bude jednomu hráči narozenému v příslušném znamení nabídnut kůň Kozoroh.

Tohoto koně není možné prodat.

Vodnář je jedním z koní zvěrokruhu.

Vodnář vám dá dárek první sobotu v každém měsíci pod podmínkou, že jste se během posledních tří dní alespoň jednou přihlásili: 1 x Slzy Afrodité.

Pokud jste se narodili v tomto znamení, Vodnář Vám dá 1 x 5. prvek každý rok v den Vašich narozenin pod podmínkou, že se v tento den přihlásíte do hry.

A co víc, dne 19. únor při provádění denní aktualizace bude jednomu hráči narozenému v příslušném znamení nabídnut kůň Vodnář.

Tohoto koně není možné prodat.

Ryby je jedním z koní zvěrokruhu.

Může být připuštěna s koněm Vodnář a porodit hříbě Beran.

Pokud jste se narodili v tomto znamení, Ryby Vám dá 1 x 5. prvek každý rok v den Vašich narozenin pod podmínkou, že se v tento den přihlásíte do hry.

A co víc, dne 20. březen při provádění denní aktualizace bude jednomu hráči narozenému v příslušném znamení nabídnut kůň Ryby.

Tuto klisnu není možné prodat

Beran je jedním z koní zvěrokruhu.

Je synem Ryby Vodnář.

Pokud jste se narodili v tomto znamení, Beran Vám dá 1 x 5. prvek každý rok v den Vašich narozenin pod podmínkou, že se v tento den přihlásíte do hry.

A co víc, dne 19. duben při provádění denní aktualizace bude jednomu hráči narozenému v příslušném znamení nabídnut kůň Beran.

Tohoto koně není možné prodat.

Býk je jedním z koní zvěrokruhu.

Každý den při probuzení je šance, že najde 1 x Diova hromová tyč.

Pokud jste se narodili v tomto znamení, Býk Vám dá 1 x 5. prvek každý rok v den Vašich narozenin pod podmínkou, že se v tento den přihlásíte do hry.

A co víc, dne 21. květen při provádění denní aktualizace bude jednomu hráči narozenému v příslušném znamení nabídnut kůň Býk.

Tohoto koně není možné prodat.

Blíženci je jedním z koní zvěrokruhu.

Existují 2 koně Blíženci. Pokud máte oba, 11. den v každém měsíci od nich dostanete dárek, pokud jste se přihlásili alespoň jednou během posledních tří dnů : 1 x Proutek plodnosti.

Pokud jste se narodili v tomto znamení, Blíženci Vám dá 1 x 5. prvek každý rok v den Vašich narozenin pod podmínkou, že se v tento den přihlásíte do hry.

A co víc, dne 21. červen při provádění denní aktualizace bude jednomu hráči narozenému v příslušném znamení nabídnuti obě verze koně Blíženci.

Tohoto koně není možné prodat.

Rak je jedním z koní zvěrokruhu.

Může být připuštěna s koněm Blíženci a porodit hříbě Lev.

Pokud jste se narodili v tomto znamení, Rak Vám dá 1 x 5. prvek každý rok v den Vašich narozenin pod podmínkou, že se v tento den přihlásíte do hry.

A co víc, dne 22. července při provádění denní aktualizace bude jednomu hráči narozenému v příslušném znamení nabídnut kůň Rak.

Tuto klisnu není možné prodat.

Lev je jedním z koní zvěrokruhu.

Je synem Rak Blíženci.

Pokud jste se narodili v tomto znamení, Lev Vám dá 1 x 5. prvek každý rok v den Vašich narozenin pod podmínkou, že se v tento den přihlásíte do hry.

A co víc, dne 22. srpen při provádění denní aktualizace bude jednomu hráči narozenému v příslušném znamení nabídnut kůň Lev.

Tohoto koně není možné prodat.

Panna je jedním z koní zvěrokruhu.

Panna poskytuje každou středu jeden dárek, za předpokladu, že jste se za uplynulé tři dny alespoň jednou přihlásili a máte jezdecké centrum : třídenní kontakt pro jednoho ze zaměstnanců vašeho jezdeckého centra-

Pokud jste se narodili v tomto znamení, Panna Vám dá 1 x 5. prvek každý rok v den Vašich narozenin pod podmínkou, že se v tento den přihlásíte do hry.

A co víc, dne 22. září při provádění denní aktualizace bude jednomu hráči narozenému v příslušném znamení nabídnut kůň Panna.

Tuto klisnu není možné prodat.

Váhy je jedním z koní zvěrokruhu.

Váhy vám dí dárek vždy 7. den v měsíci pod podmínkou, že jste se během uplynulých tří dnů alespoň jednou přihlásili : 1 x Krev Medusy.

Pokud jste se narodili v tomto znamení, Váhy Vám dá 1 x 5. prvek každý rok v den Vašich narozenin pod podmínkou, že se v tento den přihlásíte do hry.

A co víc, dne 22. říjen při provádění denní aktualizace bude jednomu hráči narozenému v příslušném znamení nabídnut kůň Váhy.

Tohoto koně není možné prodat.

Pokud nasbíráte všech 12 koní zvěrokruhu získáte koně Hadonoš.

 

Hadonoš je jedním z koní zvěrokruhu.

Když vyhraje svou úplně první soutěž, Hadonoš vám nabídne 1 x Speciální 5. prvek, což vám umožňuje upravit koně zbarvením 5, prvku dle vašeho výběru.

Tohoto koně není možné prodat.