Jdi na obsah Jdi na menu

Mytologičtí koně

30. 9. 2018

Výsledek obrázku pro howrse croesus
Croesus je Božský kůň, který namísto trusu produkuje peníze.

Každý 13. den každého měsíce získává majitel Croesus 1 pas, pokud byl ovšem den předtím přihlášen. Pokud 13. den připadne na pátek, získává Croesus svému majiteli 2 pasy.

Každý měsíc se jeden z koní pojmenovaných Croesus Junior promění v  Croesus.

Tohoto koně není možné prodat.

Gullfaxi je božský kůň s velkou výdrží, který vyniká v rychlosti. Jeho dovednosti se pravidelně přehodnocují na základě nejlepšího koně ve hře.

Při každém vstupu koně do soutěže se stužkami získá Gullfaxi na začátku soutěže stužku, a to i přesto, že se neumístí jako první. Avšak jen za předpokladu, že v této soutěži ještě žádnou stužku nevyhrál.

Tohoto koně není možné prodat.

Hrímfaxi je božský kůň představující noc.

Když je Hrímfaxi uložen ke spánku, zanechá po sobě pár kapek rosy. Jakmile nasbíráte dostatek kapek, můžete získat stejný počet růstových bodů, jako počet koní, o které jste se během dne postarali (maximálně 100 růstových bodů).

Tohoto koně není možné prodat.

Skínfaxi je božský kůň představující den.

Když se Skínfaxi vzbudí, zanechá za sebou několik paprsků Slunce. Jakmile shromáždíte dostatek světla, můžete všem svým koním dát 5 % morálky navíc.

Tohoto koně není možné prodat.

Xanthos je božský kůň, který miluje hlazení. Všichni hráči mohou pohladit kterého Xanthos ve hře pomocí jejich veřejného profilu.

Xanthos dá Roh hojnosti hráčům, kteří budou mít štěstí. Ostatní hráči dostanou 10 bodů energie pro svého posledního narozeného koně.

Majitel koně od něj získá 200 Equus při prvním přihlášení v daný den.

Tohoto koně není možné prodat.

duhový balios vulkanický balios

Balios je velmi štědrý Božský kůň. 

Každý 19. den v měsíci nabízí svému majiteli Nykitin balíček, pokud splní podmínku, že byl připojen předchozí den.

Pokud majitel koně neodchoval, dostane Nykitin balíček pouze 19. lednu, dubnu, červenci a říjnu (pokud se přihlásí i předchozí den).

Jeho dovednosti se každý den mírně zvyšují.

Tohoto koně není možné prodat.

Midas je božský osel, který jednou za měsíc dokáže přeměňovat jablka na balíčky Harmonie (pokud máte více Midas, účinek se sčítá).

První jablko, které každý měsíci dáte vhodnému oslovi, se u tohoto osla změní na balíček Harmonie. Vhodní jsou osli alespoň 18 měsíců staří a bez speciálního zbarvení.

Tohoto koně není možné prodat.

Svadilfari je božský kůň, který je patronem stavitelů. Díky jeho nezměrné síle vám může pomoci se stavbou boxů. To znamená, že čas potřebný na vytvoření boxu v dílně se zkrátí o 10% (sčítá se s řemeslnickým bonusem).

Jeho dovednosti se pravidelně přehodnocují na základě ne základě nejlepšího koně ve hře.

Tohoto koně není možné prodat.

Hipogryf je jedním z mytologických koní.

Při každém hřebelcování po něm zůstanou nějaká pírka. Když jich nasbíráte dost, vyhrajete 5 x Diamant.

Jeho dovednosti můžete zlepšit pomocí diamantů.

Tohoto koně není možné prodat.

božský kůň granibožský kůň grani

Grani je božský kůň, který se dokáže znovuzrodit z popela jako fénix. Jelikož ale není nesmrtelný, každý den ztratí trochu zdraví.

Pokud se od narození nebo znovuzrození dožije alespoň 30 dní, dostanete od něj 2 diamantů a 20 000 Equus v den jeho smrti.

Oživit ho můžete pomocí Pandořiny skříňky, nebo mu mlžete doplnit zdraví pomocí Černých orchidejí.

Existuje 12 různých Grani, včetně dvou klisen. Klisny mohou být jednou připuštěny hřebcem Grani. Díky nim se narodí další Grani.

Pokud máte první den v měsíci alespoň jednoho z každého typu naživu, budete moci jednou během hraní jednoho z nich přeměnit na  Sleipnir Palominoz jejich osobní stránky.

Tohoto koně není možné prodat.

oheň sleipnirpalomino sleipnir

Sleipnir je mýtický kůň, který patří bohu Odinovi. Je zvláštní tím, že má 8 nohou místo 4.

Vyskytuje se v různých barvách.

Koně Sleinpir Palomino můžete získat pouze jednou, tak, že proměníte jednoho z vašich Grani první den v měsíci. Musíte splnit tyto podmínky:

  • všichni musí patřit vám
  • všichni musí být naživu

Tohoto koně není možné prodat.